Üdvözöljük az Erdélyi szálláshely weboldalán!

 


 

 


Település:

Kategória:
Boglárka Vendégház - Gyimesközéplok
Margaréta Panzió - Farkaslaka
Gallery Panzió *** - Brassó
Lenke Panzió - Négyfalu
Vándor szálló - Zeteváralja

=

 
Üdvözöljük weboldalunkon!

Vissza  

Sólyomkő Vendégház


Cím: Homoródfürdő, Hargita Megye .
Kategória: Kulcsosház
Mobil: 0040744959094
E-mail:
 

Leírás: Vendégházunk 2007-ben épült és Homródfürdőn, Nagyhomoród völgyében, 740-760m magasságban fekszik. Mesebeli helyen, fenyőerdő övezte csendes környezetben található, ahol a pihenni vagy kirándulni vágyók ideális körülményeket találnak a kikapcsolódáshoz.
A Vendégház két részből áll külön bejárattal.A nagyobbik apartman földszinti részén:tágas nappali kihúzható sarok-heverő, fotel, TV készülék található, illetve összecsukható ping-pong asztal használható asztali teniszhez és darts sarok van berendezve.A konyhában mikrohullámú sütő, gázos és elektromos főzőtűzhely, tágas hűtőszekrény, modern és stílusos kiegészítők állnak rendelkezésre. A nappaliból nyílik a tágas fürdőszoba, vendégeink testi-lelkiegészségét a speciálisan kialakított wellness blokkunk szolgálja,amelyben jacuzzi és a finn szauna is megtalálható.
Az emeleti részen kis társalgó és 4db hálószoba, valamint mellékhelyiségek találhatók. Szobáink modern és kényelmes fa bútorokkal berendezettek.
-a narancs-fehér szobában francia és egy egyszemélyes ágy található.
-a drapp-fehér szobánk 2db egyszemélyes ággyal felszerelt.
A két szobához tartozik 1 fürdőszoba.
-a másik két szobánk halványzöld-fehérre festett, franciaágyas illetve kétágyas kialakítással.
E két szobának van egy közös terasza, amely az udvarra és a kertre néz, és kiváló panorámát biztosít a környező hegyekre is.
Férőhelyek száma:9-11 fő
A kisebik apartman tágas nappaliból áll kihúzhatós sarok heverővel, tartozik hozzá felszerelt konyha,ahol elektromos főzőlap és főzőkályha van.A nappaliból nyílik a hálófülke és a fürdőszoba.
Férőhelyek száma:2-4 fő kényelmes elszállásolására nyílik lehetőség.

Szolgáltatások: A háznak füvesített, gondozott és köves kocsibeállóval ellátott udvara van. A szabadtéri sütés-főzés örömeit kiépített grillsütő és bográcstűzhely szolgálja, a finom ételek után hintaágyunkban édes a pihenés. A ház szomszédságában speciálisan kialakított, csak vendégeink részére fenntartott zárt, füvesített sportpálya van kosárlabdapalánkkal, labdarúgó kapukkal, amely íjászatra és cél-lövészetre (légpuska) is kitűnően alkalmas.
Az autók biztonságos parkolását a vendégház zárt udvara biztosítja.

Ár: Az ünnepnapi árak megegyezés szerint.
Szállás:12 Euro/fő/nap
60 Euro/éj/5 fő
min.3 éjszakára bérelhető
szauna és jakuzzi használata:
3 euro/nap/fő
minden napos használat esetén 2 euro/nap/fő
Kedvezmények: 3 évig ingyenes és 14 évesig 50% kedvezmény adunk
Egyéb megjegyzések: Nyári programok
Vendégeink saját szervezésében, ingyenes programok:
- grillezés, bográcsozás, tábortűz rakás az udvaron kijelölt tűzhelyen
- céllövészet és íjászat a kijelölt helyszíneken
- mini sport pálya használata labdajátékokra, darts és asztali tenisz a házban
- rákászás, gombászás, erdei gyümölcs gyűjtése-szedése
Téli programok
Vendégeink saját szervezésében, ingyenes programok:
- szánkózás, hóember építés, téli séták
- darts, asztali tenisz, kártyajátékok

Képek a szállásról:

 Szálláshelyeink : Gyergyószentmiklós, Gyergyócsomafalva, Gyergyóújfalu, Marosfő, Csíkcsicsó, Csíkrákos, Csíkszentkirály, Tusnádfürdő, Tusnád, Bucsin, Szováta, Parajd, Borzont, Jád-völgye, Homoródfürdő, Zeteváralja, Libán, Sikaszó, Gyergyóditró, Csíkszentdomokos, Nagyszeben, Maroshévíz, Hargitafürdő, Csíkszereda, Ivó, Korond, Farkaslaka, Aranyosgyéres, Zetelaki Víztározó, Csíkmadaras, Sepsiszentgyörgy, Lövéte, Sepsiszentkirály, Zetelaka, Máréfalva, Gyimesközéplok, Székelyudvarhely, Torockó, Nyárádszentlászló, Csíksomlyó, Bogárfalva, Négyfalu, Déva, Csernakeresztúr, Gyilkos-tó, Brassó, Kibéd, Csernáton, Boga-völgye, Félixfürdő, Aranyos, Zabola, Sugásfürdő, Székelyszentlélek, Bögöz, Gyergyószárhegy, Szászfenes, Magyarlóna, Lemhény, Homoródszentpéter, Székelyvarság, Madarasi Hargita, Magyarremete, Csíkdánfalva, Csípálfalva
copyright © IF.Vorzsak Z.G.- Romania 2008-2017
Felhasználási feltételek