Üdvözöljük az Erdélyi szálláshely weboldalán!

 


 

 


Település:

Kategória:
Turul Kulcsosházak - Ivó
Gondűző Panzió - Gyergyószentmiklós
Pásztortűz Panzió - Nyárádszentlászló
Sólyomkő Vendégház - Homoródfürdő
Maestro Panzió - Székelyudvarhely

=

 
Üdvözöljük weboldalunkon!

Vissza  

Korona Tájház


Cím: Zeteváralja, Hargita Megye .
Kategória: Kulcsosház
Mobil: 0040744959094
E-mail:
 

Leírás: A székelyudvarhelyi Korona Panzió Zeteváralján egy hagyományos parasztbútorokkal berendezett tájjellegű kulcsos házat működtet. A szálláshely Székelyudvarhelytől 20 km-re, a Hargita lábánál, a zeteváraljai vízgyűjtő tó szomszédságában található.
A háztól 500 méterre elhelyezkedő vízgyűjtő tó 140 hektárnyi vízfelületével horgászásra, fürdőzésre, csónakázásra, szörfözésre valamint télen korcsolyázásra alkalmas. A környező hegyi patakok a horgászni vágyók kedvenc helye.
A kulcsos ház összesen 14 fő (+5 pótágy)fogadására alkalmas, a főépületben illetve a hozzátartozó melléképületben. A főépületben 2 lakrész –mindkettőhöz beépített padlástér tartozik - és egy kéthelységes pincelakás (konyha, ebédlő) áll a vendégek rendelkezésére.
Mindkét lakrész alsó szobájában 2 egyszemélyes ágy, valamint a felső szobákban 1 francia ágy és 2 egyszemélyes ágy található. Mindkét lakrész külön fürdőszobával felszerelt, állandó hideg- és melegvíz biztosítva.
A szobák igény szerint pótágyazhatóak (+5 pótágy).Az ágynemű és törölköző biztosított.
A házhoz egy téliesített, komfort nélküli épület tartozik (régi nyári konyha). A beépített padlástérben 2 egyszemélyes ágy, az alsó részben hagyományos parasztkonyha van. Tisztálkodási lehetőség mosdótálban, víz a kerekes kútból hozható (WC az udvaron). A szobák fűtése fával, érckályhával, a fürdőszobák fűtése falra szerelt hősugárzóval történik. A ház melléképületében egy mosókonyha áll a vendégek rendelkezésére, egy automata mosógéppel és vasalóval, melyek igény szerint használhatóak.
Főzési lehetőség a pincében, fatüzelésű kályhán vagy palackgázzal, illetve a szabadtéri sütőben tűzi fával.
Az edények, tányérok, evőeszközök, bográcsok biztosítottak. A konyha hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gáztűzhellyel és kávéfőzővel van ellátva. Az udvaron egy filagória található, mellette egy szabadtéri flekkensütő és egy felújított parasztkemence. A kemence malac- és kenyérsütésre is alkalmas. A házhoz közel 1 hektár telek és gyümölcsös tartozik, melyet a horgászásra is alkalmas Nagy-Küküllő folyó határol. Feledhetetlen élményt nyújt a környékbeli csodálatos táj bebarangolása a kirándulni és túrázni vágyóknak.
Férőhelyek száma: 14 személy

Szolgáltatások: felszerelt konyha, ebédlő, fürdőszoba zuhanyzóval, mosógép, vasaló, mosókonyha,
Ár: Az ünnepnapi árak megegyezés szerint.
Főszezonban:(június 1 - szeptember 15., Húsvét, Pünkösd, Május 1,Karácsony) : 60 Euro/ 4 személy- minden további személy esetén +10 Euro
Elő és utószezon: (január 5 - május 31 és szeptember 16 - december 24) : 48 Euro/ 4 személy- minden további személy esetén +7 Euro

Kedvezmények: 3 éves korig ingyenes
3-14 év között 50%-os kedvezmény

Képek a szállásról:

 Szálláshelyeink : Gyergyószentmiklós, Gyergyócsomafalva, Gyergyóújfalu, Marosfő, Csíkcsicsó, Csíkrákos, Csíkszentkirály, Tusnádfürdő, Tusnád, Bucsin, Szováta, Parajd, Borzont, Jád-völgye, Homoródfürdő, Zeteváralja, Libán, Sikaszó, Gyergyóditró, Csíkszentdomokos, Nagyszeben, Maroshévíz, Hargitafürdő, Csíkszereda, Ivó, Korond, Farkaslaka, Aranyosgyéres, Zetelaki Víztározó, Csíkmadaras, Sepsiszentgyörgy, Lövéte, Sepsiszentkirály, Zetelaka, Máréfalva, Gyimesközéplok, Székelyudvarhely, Torockó, Nyárádszentlászló, Csíksomlyó, Bogárfalva, Négyfalu, Déva, Csernakeresztúr, Gyilkos-tó, Brassó, Kibéd, Csernáton, Boga-völgye, Félixfürdő, Aranyos, Zabola, Sugásfürdő, Székelyszentlélek, Bögöz, Gyergyószárhegy, Szászfenes, Magyarlóna, Lemhény, Homoródszentpéter, Székelyvarság, Madarasi Hargita, Magyarremete, Csíkdánfalva, Csípálfalva
copyright © IF.Vorzsak Z.G.- Romania 2008-2017
Felhasználási feltételek