Üdvözöljük az Erdélyi szálláshely weboldalán!

 


 

 


Település:

Kategória:
Kalapács Vendégház - Ivó
Sopárkút Panzió - Homoródfürdő
László Panzió - Csernakeresztúr
Meli Vendégház - Gyergyószentmiklós
Szent Kristóf Panzió - Tusnádfürdő

=

 
Üdvözöljük weboldalunkon!

Vissza  

Vártető panzió


Cím: Tusnádfürdő, Hargita Megye .
Kategória: Panzió
Mobil: 0040744959094
E-mail:
 

Leírás: Gyönyörű természeti környezetben, az Olt folyó völgyében fekszik Tusnádfürdő, amely ásványvizes gyógyfürdőjéről és számos gyógyvízforrásáról vált híressé.A Tusnádfürdő központjától 350 m - re található Vártető panzióból, gyönyörű kilátás nyílik a Vártető csúcsra, a Csíki Bálványosvárra. A Vártető panzió, 26 férőhellyel áll a vendégek rendelkezésére, két, három, négy és öt ágyas szobákban. A földszinten 1 franciaágyas, 1 kétágyas és 1 háromágyas szoba található; egy konyha, csempekályhával és hűtőszekrénnyel; valamint egy fürdő és egy véce. Az emeleten található 2 öt férőhelyes szoba, mindkét szobában franciaággyal ; gáztűzhellyel felszerelt konyha; elõszoba egy 10 személyes asztallal, amely megfelelõ hely a családias étkezésekhez, összejövetelekhez valamint Tv kábeltévés csatlakozással; egy fürdő és egy terasz ahonnan kilátás nyílik a közeli fenyőfákra. A manzárd 3 kétágyas és 1 háromágyas szobával valamint egy fürdőszobával rendelkezik.

Szolgáltatások: A panzió udvarán a parkolás biztosított és lehetőség adódik a szabadtéri sütéshez, fõzéshez, a friss levegõn való tartózkodáshoz, napozáshoz.Reumatikus és szív-ideg kezelési lehetőség.

Ár: Az ünnepnapi árak megegyezés szerint.
Szállás:11€/fő/éj
Kedvezmények: Csoportkedvezmény megegyezés szerint.
Egyéb megjegyzések: Látnivalók a környéken:
Gyilkos-tó,Békási szoros,Lázár kastély,
Szent Anna-tó,Parajd,Szováta,Csíksomlyó,Súgó-barlang,Tusnád,Korond
Képek a szállásról:

 Szálláshelyeink : Gyergyószentmiklós, Gyergyócsomafalva, Gyergyóújfalu, Marosfő, Csíkcsicsó, Csíkrákos, Csíkszentkirály, Tusnádfürdő, Tusnád, Bucsin, Szováta, Parajd, Borzont, Jád-völgye, Homoródfürdő, Zeteváralja, Libán, Sikaszó, Gyergyóditró, Csíkszentdomokos, Nagyszeben, Maroshévíz, Hargitafürdő, Csíkszereda, Ivó, Korond, Farkaslaka, Aranyosgyéres, Zetelaki Víztározó, Csíkmadaras, Sepsiszentgyörgy, Lövéte, Sepsiszentkirály, Zetelaka, Máréfalva, Gyimesközéplok, Székelyudvarhely, Torockó, Nyárádszentlászló, Csíksomlyó, Bogárfalva, Négyfalu, Déva, Csernakeresztúr, Gyilkos-tó, Brassó, Kibéd, Csernáton, Boga-völgye, Félixfürdő, Aranyos, Zabola, Sugásfürdő, Székelyszentlélek, Bögöz, Gyergyószárhegy, Szászfenes, Magyarlóna, Lemhény, Homoródszentpéter, Székelyvarság, Madarasi Hargita, Magyarremete, Csíkdánfalva, Csípálfalva
copyright © IF.Vorzsak Z.G.- Romania 2008-2017
Felhasználási feltételek